Na bijna 10 jaar als docent op verschillende muziekscholen gewerkt te hebben, vond ik het tijd voor mijn eigen drumschool. Ik ben opzoek gegaan naar iets uitdagends voor zowel de leerling, als voor mij!

 

Bij YouDrum staat het voorspeelmoment centraal tijdens de drumlessen. En met zo'n 'voorspeelmoment' bedoel ik geen bescheiden concertje voor familie, maar een mega vette video, die de hele wereld kan zien!

 

Op een waanzinnig drumstel, omringd door microfoons, nemen we in mijn professionele studio twee keer per jaar een nummer naar keuze op. Dit wordt vanuit meerdere punten gefilmd en bewerkt tot een heuse YouTube drumcover! Het eindproduct is een unieke video, die je kan delen met je vrienden en familie.

 

Natuurlijk behandel ik, naast het opnemen van de video's, alle onderwerpen die je mag verwachten in een drumles: het leren spelen van meerdere stijlen en technieken, samenspelen en het bedenken van indrukwekkende fills. Ook kunnen we samen een toelating voor het conservatorium of andere muziekopleiding voorbereiden.

 

YouDrum is er voor jong en oud, van beginner tot (ver)gevorderd en mogelijk in privé - of duoles.

 

Benieuwd hoe dit verhaal er in de praktijk uitziet? Kijk dan op de website van mijn drumschool. www.youdrum.nl